Aamulehti mainostaa

Maanantai 29.6.2009 klo 9:31 - Pirkko Vuolle


Aamulehti mainostaa

Viimeisen kuukauden aikana, EU vaalien jälkeen, maakuntamme ykköslehti "levikiltään" aloitti mahtavan, ilkeästi sanottuna mainoskampanjan keskustaa vastaan. Keskustan on perinteisesti hyvin vaikea saada mitään tapahtumistaan - ministerien vierailusta - ynnä muusta keskustan imagon kannalta hyvistä asioista Aamulehteen, mutta nyt vaaliraha kohun myötä on pääministerimme (lue keskustan puheenjohtaja) kuvallaan ja lausumillaan ollut (päässyt) lehden etusivulla, voisi sanoa lähes joka lehdessä jotakin.

Oliko niin, että kun media kampanja keskustan vain kahdesta parlamentaarikosta ei mennyt läpi, niin mustamaalaus joka tapauksessa piti aloittaa. Säälittää nykyinen taso, kun maassamme olisi tavallisen kansalaisen kannalta tärkeitä yhteisesti läpi vietäviä asioita, halutaan sotkeutua "myyvään" toissijaiseen journalismiin.

Kaiken tällaisen kirjoittelun jälkeen sitten hurskaasti ihmetellään, miksi ei luoteta politiikkaan ja miksi ei mennä äänestämään. Toki on ihan hyvä, että politiikan puolellakin "mätä" paiseet puhkotaan pois, mutta rajansa se pitäisi haukunnallakin olla. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini