Tapahtumia

Maanantai 9.8.2010 klo 8:13


Keskustanaisilla on taas ollut mielenkiintoinen, tapahtumarikas kesä.

Yhdessäolopäivä Ruovedellä oli antoisa ja osallistujiakin oli ihan mukavasti liikkeellä. Erityisesti mielen jäi Akseli Gallen-Kallelan erämaaateljee. Siinä oli mukana historian havinaa kun kuuntelimme erittäin hyvää opastusta tästä taiteilijakodista, johon suomalaisia historiaan jääneitä henkilöitä oli käynyt.

Ranskan matkamme oli antoisa. Monta vuotta oli sitä matkaa suunniteltu ja nyt saatu onnistumisen asteelle. Suomessa oli niin kuumat ilmat, että Pariisi ei tuntunutkaan sen kuumemmalta kuin suomen suvi oli ollut. Kiertoajelulla saimme mainion kuvan Pariisista. Nähtyä tuli tietysti Riemukaari ja Eiffeltorni. Kävelykierros oppaan johdolla johdatti meidät kuninkaallisen ajan Ranskaan. Kaksi viimeistä päivää vietimme Chailly en Bieressä. Fromagerien tilalla. Uskomaton suoritus mikä sielää on tilan omistajien Sinikka ja Seppo Majaveden toimesta rakennuksien kunnostamisessa tehty. Matkan loppuhuipennus oli grillijuhla Fromagerien puutarhassa. 

http://fermedelafromagerie.pagesperso-orange.fr/historiikki.html

Omanlaisensa hieno tapahtuma oli meillä Lempäälän Mäyriässä. Lapsiperheille suunnattu tapahtuma onnistui yli odotusten. Paikalle saatiinkin 29 lasta ja kymmenkunta vanhempaa. Ke Risto Autio tuli paikalle kertomaan isän näkökulmaa lapsiperheiden arkeen. Tuli tunne että tällaisia tapahtumia pitäisi järjestää tulevaisuudessakin.                    

http://www.suomenmaa.fi/politiikka/autio_muistutti_vanhempia_k%C3%A4yt%C3%B6smallin_antamisesta_4785828.html

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini